KRAV MAGA

El Krav Maga és un sistema de defensa personal pràctic que ensenya com prevenir, tractar i superar tot tipus de violència i atacs que es poden produir en la nostra vida quotidiana, sense importar la nostra naturalesa. Krav Maga Barcelona prepara als seus estudiants en les matèries de defensa personal, auto protecció, lluita i habilitats  de combat, així com tècniques i tàctiques per defensar a altres persones, i tot basat en una forma d”ensenyament única i completa.
El Krav Maga va ser creat a l’Israel, en virtud de les demandes reals del seus temps i les condicions socials de conflicte en què s’ha vist inmers. Fundat i format per Imi Lichtenfeld (Sde-O), continua avançan gràcies a les modificacions del nostre mestre Avi Moyal, alumne avançat de Imi, amb la asistència dels intructors superiors que estudien amb ell i li asisteixen per tot el món.
img_6697
Les nostres clases estan pensades e ideades per exercitar el cos, la força física, la resistència, i naturalment entrenar tècniques de defensa personal de Krav Maga.
Les sessions, normalment, es realitzen en sales amb tatami i acondicionades per a un entrenament diari, no obstant també es solen fer sessions en l’exterior: a la naturalesa, espais urbans, vehicles, discoteques, mitjans aquàtic, etc… per buscar la major realitat possible.
Es realitzen exercicis de moviltat com treballs de golpeig, desplaçaments i esquives. Asimilació de tècniques de defensa personal ante qualsevol tipus d’agresió i sutació, contra tot tipus d’armes, execució sota estímuls, en situacions d’estrès i davant de varis agresors.
Per practicar Krav Maga i acudir a les nostres classes, no es requereix una bona prepraració física ni una experiència previa, ya que aquestes circumstàncies es van adquirin poc a poc amb un entrenament continuat.
 Al nostre sistema, al pertanyer a una federació internacional, seguim un exhastiu programa d’entrenament, desglosat en diferents graus de Practicants i Graduats, sent aquest programa el mateix en totes les acadèmies de Krav Maga IKMF de tot el món. Tant instructors com alumnes (en la mesura del possible) acudeixen a Israel cada any per entrenar i conviure en el bressol del Krav Maga

Per a mes informació sobre tarifes i horaris, si us plau, contacteu per :
695 351 307
info@cembdn.es
http://www.kravmaga-ikmf.es/
o be a través del nostre formulari.